Trendia Shop este magazinul online creat cu scopul clar de a comercializa în special îmbrăcăminte casual și smart casual de calitate pentru doamnele zilelor noastre, prea ocupate pentru a face cumpărături în magazinele fizice.

Manechin Haine Trendia

       De fapt, ideea acestui magazin online de haine pentru doamne a apărut dintr-o frustrare personală: eu însămi sunt o femeie matură, ocupată, al cărui timp dedicat cumpărăturilor a început să fie din ce în ce mai scurt, iar soluția cumpărăturilor online a devenit la un moment dat o necesitate.

       Însă, ce să vezi!

       Deși în universul deosebit de vast al comerțului online existau și există o multitudine de magazine cu haine pentru femei, hainele vândute de marea majoritate a acestora se adresează adolescentelor și tinerelor sau în cel mai bun caz celor mai norocoase dintre noi care au reușit să își păstreze silueta adolescentină peste ani. 

       Și iarăși am ajuns să convertesc căutările îndelungate prin magazinele virtuale de haine- căutări rămase uneori fără rezultat, în timp, unitate de măsură foarte prețioasă fiecareia dintre noi.

       De aici a apărut frustrarea personală: de ce oare noi, doamnele care ne îndreptăm sau am trecut de 40 de ani, iar formele siluetelor noastre nu mai sunt cele de fotomodel, nu ne putem găsi haine care să ne reprezinte și care să ne ajute să compunem ținute nu numai confortabile, dar și pline de viață și de culoare?

       Ca o rezolvare a acestei frustrări a apărut ideea magazinului Trendia Shop, adică ideea de a crea un loc în care doamnele ca mine și ca tine, al căror timp este foarte prețios, își pot găsi ținute frumoase și practice de zi cu zi, potrivite oricăror ocazii.

       Într-un cuvânt, un magazin online cu haine pentru femei care au deja un stil vestimentar personal și o vârstă la care cuvintele de ordine în alegerea ținutelor sunt calitatea, bunul gust și confortul.

       Cu trecerea anilor, am înțeles că alegerea produselor de îmbrăcăminte nu este legată numai de tendințele modei și de cum se îmbracă cei din jur, ci mai ales hainele trebuie să mă facă să mă simt bine și încrezătoare atunci când le îmbrac, să fie comode, ușor de purtat și să se potrivească stilului meu de viață.

       Pornind de la acest concept simplu, Trendia Shop vă propune piese de îmbrăcăminte care utilizează materiale și accesorii de foarte bună calitate.

       Obiectivul nostru este acela de a vă pune la dispoziție o gama largă și variată de produse de îmbrăcăminte care nu se demodează în timp, ușor de combinat și de purtat, în mărimi de la 38 la 56, care să vă avantajeze indiferent de formă siluetei.

Haine impachetate Trendia

       Articolele comercializate de Trendia Shop respectă conceptul de necesitate a clientului și mai puțin pe cel de încadrare într-o temă generală de colecție. În alegerea lor ne ghidăm întotdeauna după următoarele concepte: confort maxim, calitate superioară, stil feminin atemporal și versatilitate.

       Pentru alegerea mărimii corecte aveți la dispoziție nu numai Ghidul de mărimi ale cărui valori se referă la dimensiunile de bază ale corpului, ci am măsurat individual și dimensiunile de baza ale fiecarui produs. În acest fel există posibilitatea să se verifice suplimentar corectitudinea alegerii făcute.

       Vă invităm cu drag pe Trendia Shop și ne dorim foarte mult ca vizita în magazinul nostru online să vă fie plăcută și folositoare, iar produsele cumpărate să se transforme în piese dragi ale garderobei voastre.  

       Veți găsi aici categorii de produse care combină stilul clasic al croiului cu dinamicitatea dată de culorile vibrante sau imprimeurile fabuloase, dar și articole în culori neutre, astfel încât să vă puteți completa garderoba într-un stil personal și atrăgător.

       Hainele din magazinul nostru vizează o femeie matură, dar cu suflet tânăr, activă, care a înțeles că singurele reguli reale ale modei sunt să îți placă și să iubești fiecare piesă a ținutei tale și să le îmbraci cu drag și cu încredere.    

       Cu alte cuvinte, Trendia Shop își propune să dea posibilitatea femeilor să poarte îmbrăcăminte de calitate la un preț corect, confortabilă și perfectă pentru toate tipurile de corp și să se bucure de imprimeuri și ornamente îndrăznețe în culori vibrante. 

       Înțelegem că voi, doamnele care veți cumpăra produsele noastre, sunteți un cumpărător selectiv pentru care calitatea nu este negociabilă și detaliile sunt esențiale, așa că pentru noi provocarea este mare. 

       Te invităm să arunci o privire! 

Haine impachetate Trendia

       Ne dorim foarte mult ca indiferent de gusturile tale să îți găsești la noi ceva care să îți placă și care să te facă să te simți minunat în orice ocazie! 

       Și pentru că da, ești exact în locul în care ți-ai dorit să fii, îndrăznește și vizitează-ne,draga mea doamnă!

       Pentru că la numai un click distanță îți poți întâlni ținuta preferată!