Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare înainte de a accesa acest site.

Site-ul Trendia.ro este deținut de TRENDORA STYLE GROUP S.R.L., societate comercială de naționalitate română, înregistrată la O.R.C. Timiș cu nr. J35/3737/2020, având cod fiscal RO43456893, cu sediul social în Timișoara, str. Int. Lugojului no.33, ap.14, jud. Timiș și funcționează conform legislației române.

Produsele comercializate în magazinul online http://trendia.ro sunt noi.

Accesarea și utilizarea site-ului Trendia.ro se face sub rezerva acceptării de către utilizator a Termenilor și Condițiilor de mai jos, acesta fiind de acord cu respectarea lor.
Termenii și Condițiile noastre sunt în conformitate cu legislația română în vigoare și alcătuiesc înțelegerea dintre noi și dumneavoastră cu privire la utilizarea site-ului și comportamentul ambelor părți.

1. Încheierea Contractului (Comanda):

Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. Dând clic pe butonul “Checkout”, transmiteți o comandă obligatorie privind bunurile din coșul de cumpărături. Prin apăsarea butonului ”Checkout”, recunoașteți în mod explicit că, în cazul în care vom accepta comanda dumneavoastră, veți fi obligat să plătiți prețul respectiv de achiziție al comenzii.Confirmarea primirii comenzii este emisă imediat după trimiterea comenzii și nu constituie acceptarea contractului. Comanda emisă devine fermă în momentul în care primiți din partea noastră o confirmare a comenzii (prin e-mail și/sau mesaj telefonic) sau prin expedierea bunurilor către dumneavoastră în termen de minim două zile lucrătoare.

2. Instrucțiuni privind Retragerea din Contract (Returul):

Dreptul de Retragere/ Retur

Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță indicată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, în posesia fizică a bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere/retur trebuie să ne informați (TRENDORA STYLE GROUP S.R.L., telefon: 0040 728 422 857, email: office@trendora.style ) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă (de exemplu e-mail, telefon  sau o scrisoare trimisă prin poștă ).

Pentru a respecta termenul limită de retragere/retur este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere/retur înainte de expirarea perioadei de retragere/retur de 14 zile.

Produsele comercializate pe Trendia.ro sunt de calitate foarte bună. Dacă apare o excepție, vă rugăm să ne contactați în maxim 48 de ore printr-un email la adresa office@yahoo.com sau telefonic la numarul 0040 728 422 857 pentru a remedia această neplăcere. Ne asumăm răspunderea și după validarea sesizării vă vom rambursa costurile aferente produsului în cauză, suportând și taxele aferente transportului de la comanda inițială in condițiile menționate mai jos.
În cazul în care bunurile livrate prezintă defecte materiale evidente sau de fabricație, inclusiv defecte survenite în urma expedierii, vă rugăm să ne transmiteți o sesizare însoțită de una sau mai multe imagini doveditoare la office@trendora.style sau către angajatul transportatorului care livrează bunurile dacă defectele se datorează manipulării defectuase din timpul transportului. Cu toate acestea, omisiunea de a adresa o plângere nu are consecințe asupra drepturilor dumneavoastră legale.

Timpul de rezolvare a sesizărilor și reclamațiilor este cuprins între 1-5 zile lucrătoare.

Condițiile de Retur

Produsele folosite, deteriorate din neglijență sau voit sau care prezintă urme de purtare sau spălare nu se pot returna. O simplă proba nu ar trebui să producă aceste defecte.

Atunci când returnați un produs, acesta trebuie să fie însoțit obligatoriu de etichetele originale, de actele însoțitoare (factură sau bon fiscal) care să dovedească faptul că a fost achiziționat de pe Trendia.ro, precum și de formularul de retur completat.

Produsele care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă (de exemplu: lenjeria intimă, costume de baie, dresuri damă, măştile de protecţie, pijamalele) nu pot fi returnate dacă au fost desigilate și scoase din ambalajul original după livrare.

Pentru returnare, împachetați produsul în ambalajul original (de preferat). Dacă acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că nu se va deteriora în timpul transportului.Responsabilitatea ambalării returului în condiții de siguranță pe durata transportului vă revine în exclusivitate.

Dacă produsul returnat a fost însoțit de cadouri, atunci trebuie returnate și acestea.

În cazul în care produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la destinatar.

Adresa la care se va face expedierea returului este:

TRENDORA STYLE GROUP S.R.L., Str. Salmilor nr. 62, cod poștal: 307210, loc. Giarmata, jud. Timiș, România.

Cheltuielile legate de transportul retururilor vor fi suportate de către client.

Excepție face cazul în care produsul returnat are un defect neconform din fabricație sau s-a livrat alt produs decât cel comandat. Doar în aceste doua cazuri trebuie să precizați pe coletul returnat PLATA LA DESTINATAR, urmând că Trendora Style Group SRL să suporte costul transportului.

Consecințele Retragerii/ Returului

Dacă vă retrageți din acest contract, rambursarea banilor corespunzători returului se va face în decurs de 7 zile lucrătoare de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare sau poștale corecte.
Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru alte mijloace sau dacă ați plătit prin ramburs; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

3. Exceptări de la Dreptul de Retragere/ Retur:

In conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

4.Livrarea:

Livrările sunt în principiu valabile numai în România. Eliberarea bunurilor se face numai în cantități tipice folosirii de către o familie, iar bunurile se eliberează numai consumatorilor finali.

5. Costurile de Livrare:

Comanda dumneavoastră plasată la Trendia Shop este expediată prin intermediul unei firme de curierat, iar costul livrării este cel din oferta de livrare personalizată afișată în interfața de plasare a comenzii.

Comenzile a căror valoare depășește suma de 200 lei beneficiază de transport GRATUIT.

Termenul de livrare este de minim 2-3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând varia din motive independente de voința noastră. În orice caz, inclusiv în situație de forță majoră, termenul de livrare nu va depăși 30 de zile, socotit de la dată preluării comenzii.

6. Garanția:

Garanția articolelor textile este de 30 de zile calendaristice.

Dacă la primirea coletului observați orice neregulă, vă rugăm să ne transmiteți o sesizare însoțită de una sau mai multe imagini doveditoare la office@trendora.style

Timpul de rezolvare a sesizărilor și reclamațiilor este cuprins între 2-5 zile lucrătoare.

Pentru toate defectele bunurilor achiziționate care apar în perioada de garanție legală, aveți opțiunea de a solicita o reducere a prețului de până la 50% (cu condiția să faceți dovada clară a defectului prin dovezi foto) sau să vă retrageți din contract, ceea ce înseamnă rambursarea cheltuielilor dumneavoastră cu produsul respectiv. Rambursarea cheltuielilor se va face in termen de 7 zile lucrătoare de la recepționarea, verificarea și acceptarea garanției împreună cu primirea datelor bancare sau poștale corecte.
De asemenea, pentru a beneficia de garanție trebuie să faceți dovadă achiziționării articolului de la Trendia Shop prezentând factura care a însoțit comanda ce include articolul în cauză.
În cazul în care deteriorarea produselor în timpul garanției se datorează nerespectării instrucțiunilor de întreținere sau folosirii necorespunzătoare, drepturile la garanție se pierd.Pentru ca produsele să nu sufere deteriorări în timpul spălării și întreținerii, va rugăm să respectați instrucțiunile conținute pe eticheta interioară.

7. Plata:

Plata se poate efectua:
- prin card de credit / debit (MasterCard și Visa) în deplină siguranță prin intermediul procesatorului internațional de plăți Stripe,
- în numerar la livrare- plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului ,
-prin transfer bancar către contul nostru deschis la Banca Transilvania, IBAN:  RO76BTRLRONCRT0582977601

Plata prin Card de Credit / Debit

Plătiți imediat și în deplină siguranță în timpul procesului de comandă, introducând direct datele cardului dumneavoastră de credit / debit. Odată cu expedierea, cardul dumneavoastră de credit / debit va fi debitat cu suma concret facturată, după deducerea reducerilor, după caz, a voucherelor etc.Informații suplimentare despre protecția datelor introduse la efectuarea plății găsiți aici: www.corporate.payu.com/payu-privacy-policy si in cuprinsul paginii Politica de Confidențialitate.

Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit / debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

Plata în Numerar la Livrare

Plata pentru bunuri se va face în numerar la preluarea coletului, în suma indicată pe factură, direct către agentul firmei de curierat. În cazul unei retrageri din contract conform condițiilor menționate la secțiunile anterioare, rambursarea se face prin transfer bancar. În cazul unei astfel de retrageri, avem nevoie de datele dumneavoastră bancare. Ne rezervăm dreptul de a emite un voucher având o valoare egală cu bunurile returnate în cazul în care nu trimiteți detaliile dumneavoastră bancare după trei atenționări repetate.

Plata prin Transfer Bancar

În cazul în care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului nostru cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz, între data efectuării comenzii și cea a procesării acesteia.

Depunerea sumei finale din factură se va face în contul IBAN următor deschis la Banca Transilvania:
RO76BTRLRONCRT0582977601
precizându-se neapărat numărul de comandă de pe factura primită.

8. Prețuri:

Prețurile afișate pe site, cât și cheltuielile/ taxele suplimentare sunt calculate în RON și conțin taxa pe valoare adăugată (TVA), în conformitate cu legile fiscale române.

9. Rezerva Proprietății:

Până la plata integrală, bunurile rămân în proprietatea noastră.

10. Soluționarea Alternativă a Disputelor:

Prezentul Contract este supus legilor românești și acceptarea Contractului/ Termenilor și Condițiilor site-ului de catre client / cumpărător se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online. Eventualele litigii apărute între TRENDORA STYLE GROUP SRL și client / cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această soluție nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate în conformitate cu procedurile legale în vigoare.

11. Excluderea Răspunderii pentru Linkuri Internet ale Terților:

Pe paginile noastre, folosim link-uri internet pentru a face trimiteri către alte pagini de internet. Pentru toate aceste link-uri internet, este valabil faptul că: Declarăm în mod expres că nu avem nicio influență asupra stilului și conținutului paginilor legate. Astfel, ne distanțăm în mod expres față de întreg conținutul de pe toate paginile legate aparținând unor terțe părți și nu ne însușim aceste conținuturi ca fiind ale noastre. Această declarație se va aplica tuturor link-urilor internet afișate și pentru tot conținutul paginilor către care se fac legăturile.

12. Limba Contractului / Stocarea Textului Comenzii :

Contractul se încheie în limba română. Textul comenzii nu este stocat de către noi și nu mai poate fi accesat după finalizarea procedurii de comandă. Puteți, totuși, să printați textul comenzii imediat după trimiterea comenzii.

13. Drepturile asupra Conținutului si Fotografiilor:

Toate drepturile asupra conținutului și fotografiilor aparțin companiei TRENDORA STYLE GROUP S.R.L. Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.

14. Identificarea Furnizorului

TRENDORA STYLE GROUP S.R.L.
Int. Lugojului no.33, ap.14
300305 Timișoara, Romania
Telefon: 0040 728 422 857
Adresa de email: office@trendora.style
Cod de Înregistrare Fiscala: RO43456893
Nr. Înm O.R.C:  J35/3737/2020
Cont IBAN: RO76BTRLRONCRT0582977601

15. Protecția Datelor Personale:

În conformitate cu Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR) vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru motivele/scopurile prevăzute de lege sau cerute de utilizarea serviciului nostru, conform notificării cu numărul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data de 25/02/2009.
Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către S.C.Trendora Style Group S.R.L..
În situația în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către Trendia.ro sau este nemulţumit de modalitatea în care Trendia.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa A.N.S.P.D.C.P. sau instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.
Pentru mai multe informații, va rugăm să consultați Politica noastră de Protecție a Datelor.

16.Înregistrarea pe Site (Parola și Comportamentul ca Membru):

La înregistrarea pe site-ul Trendia.ro vi se va solicita să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Păstrarea în siguranță a parolei de acces este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră, ca și orice activitate desfășurată sub datele dumneavoastră de utilizator.
Toate informațiile furnizate de dumneavoastră trebuie să fie adevărate și exacte.
Trendia poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.
Menținerea caracterului secret al parolei, a informațiilor privind autentificarea și contul este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru utilizarea site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabil pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.
Trebuie să ne semnalați imediat despre orice pierdere a parolei sau dacă sesizați semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Site-ul Trendia.ro poate fi utilizat doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru în scopuri ilegale sau care nu sunt în concordanță cu Termenii și Condițiile noastre (de exemplu: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege.

Ne rezervăm dreptul de a putea în orice moment și fără preaviz să încetăm sau să restricționăm accesul dumneavoastră la site-ul nostru în cazul nerespectării Termenelor și Condițiilor. Deasemenea, nu suntem responsabili și nu putem garanta ca accesul dumneavoastră la site-ul nostru să fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa eventualelor erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil.

17. Alte Precizări:

Magazinul Trendia organizează diferite promoții care vor fi anunțate pe site și/sau pe facebook și/sau pe alte canale.

Promoțiile Trendia nu se cumulează: își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și încetează în momentul inactivării lor de pe site.